ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/10/17

«Το ΕΚΑΒ Κρήτης πρωτοπορούσε και πρωτοπορεί πάντα» - «Κουρήτες 2017», Ηχητικό


Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο διασώστης του ΕΚΑΒ Κρήτης Γιώργος Σωτηρόπουλος

«Οι διασώστες βάζουν καθημερινά σε κίνδυνο την ζωή τους γιατί το προ – νοσοκομειακό περιβάλλον είναι δύσκολο και απρόβλεπτο»

«Το ΕΚΑΒ Κρήτης πρωτοπορούσε και πρωτοπορεί πάντα»
ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92,1

Σε 6 πιθανά σενάρια αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών θα διαγωνιστούν 16 πληρώματα ασθενοφόρων αύριο στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο του 1ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Πληρωμάτων Ασθενοφόρου.

«Το ΕΚΑΒ Κρήτης πρωτοπορούσε και πρωτοπορεί πάντα» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1 και στην εκπομπή της Σώτιας Πεντεδήμου "Το στίγμα της ημέρας", ο διασώστης Γιώργος Σωτηρόπουλος, ωστόσο -  πρόσθεσε η πολιτεία πρέπει να σταθεί περισσότερο στο πλευρό του σε επίπεδο υποδομών και ανθρώπινου δυναμικού.

«Οι διασώστες βάζουν καθημερινά σε κίνδυνο την ζωή τους γιατί το προ – νοσοκομειακό περιβάλλον είναι δύσκολο και απρόβλεπτο» τόνισε.

Στόχος του ΕΚΑΒ, ο διαγωνισμός - που θα διεξαχθεί σε 6 κεντρικά σημεία της πόλης – να γίνει πανελλαδικός και στη συνέχεια πανευρωπαϊκός.

ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92,1

Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτ 2017


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews