ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/10/17

Πάνω από 4.000 υπογραφές για το πλωτό ασθενοφόρο από κατοίκους της Αίγινας


Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Πάνω από 4.000 υπογραφές για το πλωτό ασθενοφόρο- Η στάση της Μητρόπολης
aeginasreport.blogspot.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ

Άνω των τεσσάρων χιλιάδων (4.000) υπογραφές έχουν πλέον συγκεντρωθεί από κατοίκους της Αίγινας που επιθυμούν και απαιτούν το νησί μας να αποκτήσει δικό του πλωτό ασθενοφόρο για ασφαλείς, αξιοπρεπείς και δωρεάν διακομιδές των ασθενών ή τραυματιών στα νοσοκομεία.

Από την πλευρά μας αποβλέπουμε στην ενίσχυση και συνδρομή ιδιωτών -φυσικών και θεσμικών προσώπων- για την απόκτηση αυτού του ειδικού σκοπού ταχυπλόου σκάφους και εισφέρουμε την προσφορά και την πρωτοβουλία των συμπολιτών μας, των μελών και των φίλων μας.

Πλέον είναι βεβαιωμένο και εγγράφως από το ΕΚΑΒ πως κανείς διακομιζόμενος δε χρειάζεται να πληρώνει τον διακομιστή του αλλά αυτός με τιμολόγιό του πληρώνεται από το ΕΚΑΒ εφόσον έχει υπάρξει συνεννόηση του θεράποντος ιατρού με τον εφημερεύοντα ιατρό του ΕΚΑΒ. Μπήκε τέλος λοιπόν στο χαράτσι της διακομιδής, για τον  πάσχοντα και τους οικείους του.
Από την στιγμή που αποκτήσουμε το δικό μας πλωτό ασθενοφόρο όλα θα απλοποιηθούν και θα συντομεύσουν στις διακομιδές των ασθενών και τραυματιών. Η σύσσωμη λαϊκή βούληση αλλά και η ευλογία της Ιερής Μητρόπολής μας, μας ενθαρρύνουν και μας  προτρέπουν. Η συλλογή υπογραφών, συνεχίζεται.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews