ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/10/17

Ορκίστηκαν 70 νέοι διασώστες του ΕΚΑΒ παρουσία του Αν. υπουργού Υγείας Π. Πολάκη


Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Έγινε σήμερα το πρωί στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ η ορκωμοσία των 70 νεοπροσλαμβανόμενων μόνιμων υπαλλήλων του ΕΚΑΒ κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρου, της προκήρυξης 6Κ/2016 παρουσία της διοίκησης του ΕΚΑΒ και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κου Π. Πολάκη.

 Η Δ/ντρια Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κα Α. Ρούσου καλωσορίζει τους νέους διασώστες στο ΕΚΑΒ


Από αριστερά: Ο Δ/ντης Ιατρικών Υπηρεσιών κος Δ. Πύρρος, ο αντιπρόεδρος κος Μ. Μυλωνάς, ο Αν. υπουργός Υγείας κος Π. Πολάκης, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Κ. Καρακατσιανόπουλος και ο αναπληρωτής πρόεδρος κος Αθ. Κυριαζής.
Από δεξιά: Ο Δ/ντης Οργάνωσης και Συντονισμού κος Κ. Λαζαράκης, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Γ. Μαθιόπουλος και η Δ/ντρια ΕΚΑΒ Μυτιλήνης κα Χ. Κωτούλα
Το ΕΚΑΒNews εύχεται καλή σταδιοδρομία στους νέους διασώστες του ΕΚΑΒ.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews