ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/10/17

Καθ’ οδόν 70 νέα ασθενοφόρα από δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος


Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Καθ’ οδόν 70 νέα ασθενοφόρα
virus.com.gr

Posted By: Ιοκάστη Αλειφεροπούλου

Στο τελικό στάδιο διέρχεται η μεγάλη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς το ΕΚΑΒ, για την ανανέωση ενός σημαντικού μέρους του γηρασμένου στόλου του σε όλη την Επικράτεια.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του φορέα, εντός του Νοέμβρη αναμένονται τα 70 πρώτα από τα 143 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα που περιλαμβάνει συνολικά η δωρεά, με στόχο την ενίσχυση κυρίως της Αθήνας αλλά και περιοχών της περιφέρειας που δεν ήταν μεταξύ εκείνων που προμηθεύτηκαν νέα ασθενοφόρα το 2016.

“Εκτιμούμε ότι μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου ή το αργότερο τον Ιανουάριο θα έχουμε και τα υπόλοιπα οχήματα” δηλώνει στο Virus, ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Μίλτος Μυλωνάς.

Το ΕΚΑΒ αναμένει το επόμενο διάστημα ακόμα 35 ασθενοφόρα, δωρεά του Αδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP AG) που θα διατεθούν για τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών των τριών  περιφερειών της Βορείου Ελλάδας απ’ όπου διέρχεται ο αγωγός.

Δημοσιεύτηκε 23/10/2017

Πηγή: virus.com.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews