ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/10/17

Ηλικιωμένη περίμενε 7 ώρες (!) για την πάει ασθενοφόρο στο σπίτι της!


Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ηλικιωμένη περίμενε 7 ώρες (!) για την πάει ασθενοφόρο στο σπίτι της!
pelop.gr

Ασθενής ηλικιωμένη πήρε εξιτήριο από τον «Αγ. Ανδρέα» όπου νοσηλεύονταν αλλά λόγω της κατάστασής της η μεταφορά στο σπίτι της θα έπρεπε να γίνει με ασθενοφόρο. Το νοσοκομείο ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, η ασθενής ετοιμάστηκε και ώρα 4.00 το απόγευμα κατέβηκε στην είσοδο του νοσοκομείου για να την παραλάβει το ασθενοφόρο. Μόνο που το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει 7 ώρες.
Τι συνέβη; Από τη στιγμή της κλήσης του ΕΚΑΒ προέκυψαν επείγοντα περιστατικά ανάμεσα στα οποίο και καρδιολογικό, το οποίο έπρεπε να μεταφερθεί στο Ωνάσειο. Επομένως τα ελάχιστα λειτουργούντα ασθενοφόρα, διότι σχεδόν 20 είναι ακινητοποιημένα λόγω βλαβών, διατέθηκαν για την κάλυψη των επειγόντων.
Και η γιαγιά που πήρε εξιτήριο υγιής παρ' ολίγον να μείνει στην είσοδο του νοσοκομείου όπου παρέμενε έως τις 11.45 το βράδυ.

Δημοσιεύτηκε 27/10/2017

Πηγή: pelop.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews