ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/10/17

ΠΟΕΔΗΝ: Ποσοστό συμμετοχής στην Απεργία – Αποχή από την Αξιολόγηση 90%


Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNewsΠοσοστό συμμετοχής στην Απεργία – Αποχή από την Αξιολόγηση 90%

Δείτε αναλυτικά ανά Νοσοκομεία

Για να βοηθήσουμε τα στατιστικά της κας Γεροβασίλη για το τι πέτυχε με την απεργοσπαστική, κατάπτυστη , εκβιαστική τροπολογία για την συμμετοχή στην Αξιολόγηση των Υγειονομικών και Προνοιακών υπαλλήλων, την ενημερώνουμε ότι 45.000 υπάλληλοι και προϊστάμενοι Οργανικών Μονάδων όλων των επιπέδων, αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στην Αξιολόγηση ενυπόγραφα, συμμετέχοντας στην Απεργία – Αποχή που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ και ΑΔΕΔΥ.

Ποσοστά συμμετοχής 90%.

Οι εργαζόμενοι στην Δημόσια Υγεία και την Πρόνοια αρνούνται να κατηγοριοποιηθούν με την αξιολόγηση, η οποία θα είναι εργαλείο δυσμενών υπηρεσιών και μισθολογικών μεταβολών, χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν ότι εργάζονται σε συνθήκες εργασιακής εξουθένωσης 1 για 40 ασθενής.
Αρνούνται να αξιολογηθούν από προϊστάμενους με ανάθεση που βρίσκονται σε ομηρία, ευάλωτοι σε κομματικές, διοικητικές και κυβερνητικές πιέσεις.
Αρνούνται να αξιολογηθούν από τον κο. Πολάκη που καρατόμησε εντελώς παράνομα 800 προϊσταμένους Οργανικών Μονάδων των Νοσοκομείων στο σύνολο 2.100 και δηλώνει κατ’ επανάληψη ότι είναι σε εξέλιξη οι ενέργειες της κυβέρνησης κατάληψης του κράτους.
Είμαστε αποφασισμένοι.
Ας μην κουράζεται η κα Γεροβασίλη με νέες τροπολογίες.
Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς των Διοικητών Νοσοκομείων, όπως στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ (ανακοίνωση Σωματείου στην ιστοσελίδα της ΠΟΕΔΗΝ)
Δεν τσιμπάμε το τυράκι στη φάκα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τη συμμετοχή σε 50 Νοσοκομεία & Θεραπευτήρια.ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews