ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/10/17

Η Αξιολόγηση στο ΕΚΑΒ: Το 99% του προσωπικού δεν κατέθεσε τα φύλλα αξιολόγησης!


Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 03-10-2017
Αρ.πρωτ 676

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ :  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ – ΕΚΑΒ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Όπως και το 2014 που επιχειρήθηκε η πρώτη προσπάθεια αξιολόγησης των υπαλλήλων του Δημοσίου τομέα η οποία μόνο στην αξιολόγηση τους δεν απέβλεπε, αλλά περιείχε διαθεσιμότητα και απολύσεις, έτσι και σήμερα συνεχίζεται η μάχη ενάντια στην μνημονιακή υποχρέωση της αξιολόγησης που υποκρύπτει μισθολογικές επιπτώσεις, κινητικότητα (που μπορεί να γίνει και υποχρεωτική) και πιθανόν  άλλες δυσμενείς εξελίξεις για τους εργαζόμενους.

Στο ΕΚΑΒ ήδη παρήλθε η πρώτη ημερομηνία (2-10-17) που όλοι οι υπάλληλοι (99%), προϊστάμενοι και διευθυντές δεν κατέθεσαν τα φύλλα αξιολόγησης.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να καταργηθεί  και στην πράξη αυτή η μνημονιακή δέσμευση της αξιολόγησης.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συνεχίσουν την απεργία – αποχή από την διαδικασία.

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στα μνημονιακά χρόνια κράτησαν όρθιο τον Οργανισμό εν μέσω περικοπών τόσο των αμοιβών τους, όσο και στον προϋπολογισμό του ΕΚΑΒ, εργάζονται σε δυσμενείς συνθήκες εργασίας, με ελλείψεις στα ατομικά μέτρα προστασίας, με ένα γερασμένο στόλο ασθενοφόρων και αξιολογούνται καθημερινά για την προσφορά τους στην κοινωνία και στην εύρυθμη λειτουργία του ΕΚΑΒ.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος Μπαρκονίκος Χρήστος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews