ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/10/17

Δωρεά ασθενοφόρου από το Δήμο της Πάρμα και την ιταλική μεραρχία Aqui στον Δήμο Κέρκυρας, Βίντεο


Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Δήμαρχος Πάρμα: Έμπρακτη απόδειξη φιλίας η δωρεά ασθενοφόρου (video-Photos)
enimerosi.com

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα νέο ασθενοφόρο θα προστεθεί στον υπάρχοντα στόλο, χάρη στην ευγενική δωρεά από το Δήμο της Πάρμα και την ιταλική μεραρχία Aqui προς το Δήμο Κέρκυρας.

H παραλαβή έγινε στο χώρο μπροστά από το ιστορικό Δημαρχείο Σαν Τζιάκομο. Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το ασθενοφόρο θα παραχωρηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Enimerosi Kerkira

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτ 2017

Την Παρασκευή το απόγευμα υπογράφηκε Πρωτόκολλο Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Κέρκυρας και Πάρμα της Ιταλίας  από τους δημάρχους Νικολούζο και Pizzarotti, με κάθε επισημότητα.

Η τελετή έγινε στο ιστορικό δημαρχείο παρουσία των μελών της κερκυραϊκής και της ιταλικής αντιπροωπείας, του αρχιεπισκόπου Καθολικών Ι. Σπιτιέρη κ.α. Της κερκυραϊκής αντιπροσωπείας μετείχαν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Μ. Μουζακίτη, οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Παντελιός και Εμπορίου & Τουρισμού Καββαδίας, ο πρ. δήμαρχος, Γ. Τρεπεκλής κα.

Πηγή: enimerosi.com
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews