ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/10/17

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ σε Θεσσαλονίκη, Αγ. Νικόλαο και Χανιά στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της καρδιάς, Βίντεο


Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της καρδιάς από το ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές εκδηλώσεις την Δευτέρα 16/10/2017 σε Θεσσαλονίκη και Χανιά.


Μαθήματα καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης από το ΕΚΑΒ στην πλατεία Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ)
thestival.gr

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με αφορμή στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της καρδιάς, πραγματοποίησε το ΕΚΑΒ.

Στη Θεσσαλονίκη το ΕΚΑΒ ενημέρωσε πολίτες στην πλατεία Αριστοτέλους ενώ παρουσίασε μαθήματα καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: thestival.gr


“Μάθημα” πρώτων βοηθειών για καρδιακό επεισόδιο από το ΕΚΑΒ Χανίων
haniotika-nea.gr

Μάθημα πρώτων βοηθειών σε περίπτωση καρδιακού επεισοδίου, παρέδωσαν εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Χανίων σε πολίτες στο παλιό λιμάνι.
Η δράση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα επανεκκίνησης καρδιάς.

Οι εργαζόμενοι είχαν τοποθετήσει στον δρόμο, στην πλατεία Συντριβανίου, μια πλαστική κούκλα πάνω στην οποία έκαναν επίδειξη στους ενδιαφερόμενους. Στη συνέχεια, όποιος πολίτης επιθυμούσε, μπορούσε να “δοκιμάσει” τη γνώση που αποκόμισε.
Στα “Χανιώτικα νέα” την Τρίτη θα δημοσιευτεί ρεπορτάζ για την δράση αυτή, αλλά και για τον εξοπλισμό που πρέπει να διαθέτουν υπηρεσίες προς τους πολίτες σε περίπτωση περιστατικού…
Πηγή: haniotika-nea.gr

Επανεκκίνηση καρδιάς

zarpa newsΚΑΡΠΑ από το ΕΚΑΒ λίμνη Αγίου Νικολάου Κρήτης

Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση

M.G.A. Channel
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews