ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/10/17

Βαριές καταγγελίες σε βάρος της Διοίκησης του ΕΚΑΒ!


Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Βαριές καταγγελίες σε βάρος της Διοίκησης του ΕΚΑΒ
virus.com.gr

Posted By: Ιοκάστη Αλειφεροπούλου

Για παρέμβαση στα συνδικαλιστικά όργανα, κατά παράβαση της νομοθεσίας (άρ. 14, Ν.1264/1082), κατηγορεί τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ το Σωματείο Εργαζομένων.

Όπως ισχυρίζεται με ανακοίνωσή του, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σωματείο, ο κ. Μυλωνάς οργάνωνε συγκεντρώσεις εργαζομένων με μοναδικό σκοπό να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ.

“Σχεδόν επί καθημερινής βάσεως καλεί συναδέλφους είτε στο τηλεφωνικό κέντρο, είτε σε πληρώματα που έρχονται για σέρβις ασθενοφόρου στο συνεργείο ή σε αμφιθέατρα άλλων νοσοκομείων” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, για το Σωματείο μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η επίσκεψη Πολάκη μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, ο οποίος επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ για να παραστεί στην ορκωμοσία νεοπροσληφθέντων διασωστών.


Πάντως, τα αποτελέσματα των εκλογών βρήκαν την παράταξη που στηρίζεται από το κυβερνών κόμμα (ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ) στην τρίτη θέση, με μόλις 2 έδρες επί συνόλου 11.

Την πρώτη θέση στο νέο ΔΣ του Σωματείου κατέλαβε το ψηφοδέλτιο των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ ΕΚΑΒ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ) με 5 έδρες, τη δεύτερη θέση το ψηφοδέλτιο ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ (κεντροαριστερό ψηφοδέλτιο με συνδικαλιστές προσκείμενους στη ΔΗΣΥ, αλλά και ανεξάρτητους) με 3 έδρες, ενώ 1 έδρα κατέλαβε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ (Τ.Α.Σ. ΕΚΑΒ ΤΑΞΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ).

Αντίστοιχα, οι προαναφερόμενες παρατάξεις πήραν τις ακόλουθες έδρες για το Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 10 έδρες
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ 5 έδρες
ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ 3 έδρες
Τ.Α.Σ. ΕΚΑΒ ΤΑΞΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 3 έδρες

Πηγή: virus.com.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews