ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/10/17

Ανακοίνωση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί εκλογική διαδικασία στο ΕΚΑΒ Αθήνας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. καθώς και αντιπροσώπων στην ΠΟΕΔΗΝ, στο μεγαλύτερο πρωτοβάθμιο συλλογικό όργανο του ΕΚΑΒ, το  «Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ».
Το ΕΚΑΒNews στα πλαίσια της έγκυρης και υπεύθυνης ενημέρωσης όλων των εργαζομένων παρουσιάζει τις ανακοινώσεις όλων των συνδυασμών καθώς και όλες τις υποψηφιότητες από όλους τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις εκλογές.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...Για ένα καλύτερο ΕΚΑΒ και για μια προσπάθεια να φτιάξουμε το μέλλον μας....Να σταματήσει το μίσος και η διχόνοια μεταξύ των συναδέλφων....Στα δύσκολα που περνάμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο ενωμένοι και αποφασιστικοί...Να συνεργαστούμε με όσους δηλώσουν παρών για το συμφέρον του ΕΚΑΒ και μόνο....Κανένας εργαζόμενος με σκυμμένο κεφάλι...

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Μεγάλη ανανέωση έχει πετύχει η ΔΑΚΕ στο ΕΚΑΒ Είναι οι ίδιοι που ήταν και πριν δέκα χρόνια χωρίς τον Παπαευσταθίου .. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews