ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/10/17

Μόνιμος σταθμός του ΕΚΑΒ στην Κάτω Αχαΐα


Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Μόνιμος σταθμός του ΕΚΑΒ στην Κάτω Αχαΐα
tempo24.news

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου της ΚΕΔΔΥ κας Πατρούλα Κοκκίνη και του κ. Ιωάννη Θεοδωρόπουλου πρ.προέδρου του συλλόγου εργαζομένων ΕΚΑΒ Πατρών, συζητήθηκε η έναρξη λειτουργίας σταθμού ΕΚΑΒ εντός των ορίων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

«Κρίνεται απαραίτητη η μόνιμη εγκατάσταση ασθενοφόρου ΕΚΑΒ στην περιοχή μας τόνισε ο Δήμαρχος αναφερόμενος στην συχνότητα των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων της “καρμανιόλας” ΕΟ Πατρών –Πύργου», ενώ τόνισε και εξήρε την πραγματική και την επί της ουσίας αρωγή και συμβολή του ΕΚΑΒ σε όλες τις περιπτώσεις που απαιτείται η παρέμβασή του.

Στην συνέχεια αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν  καθημερινά οι διασώστες του ΕΚΑΒ πρόσθεσε πως «με την αμεσότερη επέμβαση ίσως  θρηνούμε λιγότερα θύματα καθώς για λίγα λεπτά σώζονται ζωές και με το να υπάρχει μόνιμα ασθενοφόρο εντός του Δήμου είναι μια πολύ θετική και μείζονος σημασίας εξέλιξη».

Κλείνοντας την συζήτηση τους ο Δήμαρχος ευχαρίστησε  τον κ. Μπαράκο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 οπότε και θα πραγματοποιηθεί ο εθιμοτυπικός αγιασμός και τελετή παράδοσης του χώρου που παραχωρεί ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στο ΕΚΑΒ στην Κάτω Αχαΐα πλησίον των  εγκαταστάσεων του ΣΕΔΙΠ Δυτικής Αχαΐας.

Πηγή: tempo24.news

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews