ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/10/17

Εκπαίδευση πολιτών από το ΕΚΑΒ σε Ιωάννινα και Καρδίτσα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της καρδιάς, ΒίντεοΤρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της καρδιάς από το ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδήλωση στην πόλη των Ιωαννίνων.

Συνέντευξη ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας Βασίλειος Παπαδιώτης


Το ΕΚΑΒ εκπαίδευσε πολίτες στην ΚΑΡΠΑ - ITV ΕΙΔΗΣΕΙΣ - 16/10/2017
Ioanninatv ITV

Δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτ 2017Φωτογραφίες Facebook Nick Nick


Καρδίτσα: Ενημερωτική δράση του ΕΚΑΒ για την Ευρωπαϊκή Ημέρα επανεκκίνησης της καρδιάς
karditsalive.net

Ενημερωτική δράση με αφορμή την Ευρωπαϊκή ημέρα επανεκκίνησης της καρδιάς πραγματοποιεί το ΕΚΑΒ το πρωί της Τρίτης, στην Καρδίτσα.

Συγκεκριμένα από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης. Το στελεχώνουν αρκετά μέλη του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας που με ειδικές κούκλες προσομοίωσης δείχνουν στους πολίτες βασικής κινήσεις για την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Επίσης διανέμουν εκπαιδευτικά ενημερωτικά φυλλάδια με οδηγίες, ενώ οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να δουν και τον εξοπλισμό του οχήματος και των μέσων που αυτό διαθέτει.

Σημειώνουμε ότι το ΕΚΑΒ ξεκίνησε τις συγκεκριμένες δράσεις χθες Δευτέρα από τα Τρίκαλα και θα τις συνεχίσει αύριο στο Βόλο και την Πέμπτη στη Λάρισα.

Π.Κ.


Πηγή: karditsalive.net
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews