ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/10/17

Παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ Βόλου το ασθενοφόρο που δώρισε η ΕΒΟΛ


Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Σημειώνεται πως η δωρεά από την ΕΒΟΛ έγινε τον Ιούνιο, αλλά το όχημα παραδόθηκε σήμερα στο ΕΚΑΒ, λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών!

Στη “μάχη” ρίχνεται το ασθενοφόρο που δώρισε η ΕΒΟΛ στο ΕΚΑΒ
e-thessalia.gr

Η παράδοση- παραλαβή του ασθενοφόρου που έκανε δωρεά η ΕΒΟΛ στο ΕΚΑΒ  πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Βόλου, παρουσία της διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Β. Αυγέρη, ενώ παραβρέθηκαν και διασώστες του τοπικού ΕΚΑΒ με επικεφαλής τον υπεύθυνο Κώστα Σταμνά.

Με τη δωρεά της ΕΒΟΛ, ο στόλος των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ  Βόλου αυξάνεται στα δώδεκα.  Σημειώνεται πως η δωρεά από την ΕΒΟΛ έγινε τον Ιούνιο, αλλά το όχημα παραδόθηκε σήμερα στο ΕΚΑΒ, λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών, και πλέον μπορεί να ριχθεί στη «μάχη».

Ο αριθμός των ασθενοφόρων θα αυξηθεί περαιτέρω στα τέλη Οκτωβρίου, οπότε και αναμένονται ακόμη τρία οχήματα, δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Αναφερόμενη στην κατάσταση των ασθενοφόρων που διαθέτει το ΕΚΑΒ Βόλου από το 2003, η κ. Αυγέρη επισήμανε ότι τα ασθενοφόρα είναι παλιά και παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα λόγω των χιλιομέτρων που έχουν διανύσει, ωστόσο το ΕΚΑΒ συνεργάζεται στενά με συνεργείο οχημάτων με σκοπό την καλή συντήρησή τους.

Εντός ολίγων ημερών θα γίνει η επίσημη τελετή παράδοσης- παραλαβής, παρουσία του προέδρου της ΕΒΟΛ κ. Νικήτα Πρίντζου και του προέδρου του ΕΚΑΒ πανελλαδικά.

Δημοσιεύτηκε 13/10/2017

Πηγή: e-thessalia.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews