ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/10/17

Ε.Δ.Ε.Α.Κ και Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας, μετέφεραν τραυματία τροχαίου στο νοσοκομείο Σητείας λόγω έλλειψης ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ


Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ε.Δ.Ε.Α.Κ και Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας, μετέφεραν τραυματία τροχαίου στο νοσοκομείο Σητείας
ΕΔΕΑΚ

ΕΔΕΑΚ ΤΕΤΑΡΤΗ, 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
 
Με το όχημα της ΕΔΕΑΚ, λόγο απουσίας ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, συνοδεία της ομάδας και των αντρών του πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας, μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο νοσοκομείο ο 30χρονος οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Γερμανού τουρίστα που παραβίασε σήμα STOP.

Το ατύχημα συνέβη χτες Τρίτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 17:20, στην οδό Βαρθολομαίου στη Σητεία. Η κλήση για βοήθεια δόθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας που είχε φτάσει επιτόπου και βλέποντας τη σοβαρότητα του τραυματία που ήταν αβοήθητος στο πεζοδρόμιο, κάλεσε την ΕΔΕΑΚ να διαχειριστή το περιστατικό.

Να τονίσουμε την καθοριστική συμβολή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας που κατόπιν εντολής του προϊσταμένου  επιπυραγού κ. Παύλου Καπετανάκη, διέθεσε τρεις άνδρες με ειδικές γνώσεις πάνω στις πρώτες βοήθειες, για την αντιμετώπιση του περιστατικού, ενώ ήταν και ο ίδιος παρών.

Ε.Δ.Ε.Α.Κ
Γιάννης Δασκαλάκης  


Πηγή: Facebook ΕΔΕΑΚ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews