ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/10/17

Για το ρόλο του ΕΚΑΒ στη διάσωση ασθενών μίλησε ο κ. Βιβλάκης στο ΔΙΕΚ Κεφαλληνίας (Νοσηλευτικής – Τραυματολογίας)


Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ο κος Νίκος Βιβλάκης είναι διοικητής του Νοσοκομείου Αργοστολίου και πρώην προϊστάμενος Διεύθυνσης Οργάνωσης και Συντονισμού  του ΕΚΑΒ.

Για το ρόλο του ΕΚΑΒ στη διάσωση ασθενών μίλησε ο κ. Βιβλάκης στο ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής – Τραυματολογίας
kefaloniapress.gr

Ενημερωτική παρουσίαση στους σπουδαστές και το προσωπικό του ΔΙΕΚ  απο τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αργοστολίου κ. Νίκο Βιβλάκη με θέμα το ΕΚΑΒ  και τη συμβολή του στην διάσωση ανθρώπων που βρίσκονται σε κίνδυνο.  Η εμπεριστατωμένη παρουσίαση του κ. Βιβλάκη εκθουσίασε τους σπουδαστές οι οποίοι μαζί με τον διευθυντή του ΔΙΕΚ Σπύρο Σακαλά τον ευχαρίστησαν θερμά για τη συμμετοχή του στο μάθημα.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Μήπως τους ανέφερε ότι για να γίνει η διάσωση των ασθενών θα πρέπει το πληρωμα που θα φθάσει στο σημείο να ειναι εκπαιδευμένο κ όχι απλοί οδηγοί όπως ήδη υπάρχουν σε κάποια απο τα πληρώματα χωρίς καμία κατάρτιση στο αντικείμενο κ ανεκπαίδευτοι οι οποίοι μόνο ζημιά μπορούν να κάνουν κ όχι καλο,ποσο μάλλον διάσωση. Βέβαια υπάρχουν και διασωστες οι οποίοι αγαπάνε το λειτούργημα του διασωστη και ρισκάρουν καθημερινά την ζωή τους έξω στο δρόμο για σωθούν ανθρώπινες ζωές.κρημα όμως για τους ατυχους οι οποίοι θα πέσουν στα χέρια των ανειδίκευτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews