ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/10/17

Θεσσαλία: Ανοιχτά θέματα για το ΕΚΑΒ-Σε στάση αναμονής οι εργαζόμενοι, Βίντεο


Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννης Γούλας

Ανοιχτά θέματα για το ΕΚΑΒ
thessaliatv.gr

Περιμένουν πληρωμές και νέα ασθενοφόρα οι εργαζόμενοι

Σε αναμονή για την εκπλήρωση των υποσχέσεων που έχουν λάβει βρίσκονται οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννης Γούλας, σημειώνοντας τα θέματα τα οποία είναι ανοιχτά και αφορούν το σώμα είναι πάρα πολλά.

Ο κ. Γούλας υποστηρίζει ότι εδώ και καιρό έχουν δοθεί υποσχέσεις για την πληρωμή των εκτός έδρας αποζημιώσεων που οφείλονται στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, αποζημιώσεις οι οποίες ακόμη δεν έχουν καταβληθεί, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Είναι γνωστό από κει και πέρα ότι ο στόλος των ασθενοφόρων δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με τους εκπροσώπους των εργαζομένων να περιμένουν μεταξύ άλλων και τη δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» προκειμένου να αντικατασταθούν τα πεπαλαιωμένα οχήματα.

Το ιδανικό σύμφωνα με τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ πάντως θα ήταν να γίνουν και προσλήψεις προκειμένου να ενισχυθεί το προσωπικό και να μπορέσουν να επιτελούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έργο τους.

Ανοιχτά θέματα για το ΕΚΑΒ 05 10 2017
Θεσσαλία Τηλεόραση
Δημοσιεύτηκε στις 5 Οκτ 2017

Πηγή: thessaliatv.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews