ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/10/17

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης από το ΕΚΑΒ


Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Σεμινάριο Α΄ βοηθειών στον ΚΣ Αμπελοκήπων
e-artemis.gr

Την κοινωνική διάσταση στις δραστηριότητες του επέδειξε για άλλη μια φορά ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων οργανώνοντας σεμινάριο Α’ Βοηθειών με θέμα την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου. Εισηγητής του σεμιναρίου ο γνωστός πλέον στο περιβάλλον του Συλλόγου διασώστης του ΕΚΑΒ και συγγραφέας βιβλίων με ανάλογο θέμα, Νίκος Γκούρτσας.

Το σεμιναριο ξεκίνησε με την ανάλυση της θεωρίας που διέπει την εν λόγω σωτηρια πρακτική, την παρουσίαση τόσο των συμπτωμάτων αλλα και τον τρόπο αναγνώρισης τους, την αλληλουχία των ενεργειών που πρέπει να εφαρμοστούν πιστα ώστε ο ασθενης να τύχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου και την διακομιδή του ασθενους στο νοσοκομείο.

Μετα την παρουσιαση της θεωριας όλοι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ΚΑΡΠΑ στην πράξη .
Η διοίκηση του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τον κο Γκούρτσα για την επιτυχή έκβαση του σεμιναρίου αλλά και όλους τους συμμετέχοντες που έφυγαν ικανοποιημένοι έχοντας αποκτήσει πολύτιμη γνώση για την αντιμετώπιση τέτοιων συχνότατα απειλητικών για την ζωή περιστατικών.

Πηγή: e-artemis.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews