ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/10/17

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ σε Έδεσσα και Λαμία στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της καρδιάς


Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της καρδιάς από το ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές εκδηλώσεις σε Έδεσσα  και Λαμία.


Συμβαίνει τώρα -Διασώστες του ΕΚΑΒ Έδεσσας παραδίδουν μαθήματα Πρώτων Βοηθειών σε παιδιά σχολείων.
edessaika.gr

 Από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, διασώστες του ΕΚΑΒ Έδεσσας παραδίδουν μαθήματα Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης σε παιδιά των σχολείων της πόλης, προκειμένου όλοι να γνωρίζουν πως πρέπει να αντιμετωπίζουν ένα έκτακτο περιστατικό υγείας, με την προσφορά των πρώτων βοηθειων.
Οι διασώστες επισημαίνουν πόσο σημαντική είναι αυτή η βοήθεια στον ασθενή, ενώ γίνονται και πρακτικά μαθήματα.

Όλα αυτά συμβαίνουν στην πλατεία των Μ.Καταρρακτών
Δημοσιεύτηκε 16/10/2017

Πηγή: edessaika.gr


Δεξιότητες αναζωογόνησης πάνω σε ειδικά προπλάσματα από το ΕΚΑΒ ΛΑΜΙΑΣ

Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή ημέρα επανεκκίνησης της καρδιάς (restart a heart 16 Οκτωβρίου), το ΕΚΑΒ Λαμίας με τους διασώστες του παρευρέθη στην Πλατεία Ελευθερίας Λαμίας ενημερώνοντας τους πολίτες της Λαμίας για τις σωτήριες βασικές δεξιότητες αναζωογόνησης (ΚΑ.Ρ.Π.Α).


Οι πολίτες της Λαμίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εκτελέσουν δεξιότητες αναζωογόνησης πάνω σε ειδικά προπλάσματαΠηγή: Facebok Σπύρος Κυπριωτης ΕΚΑΒ ΛΑΜΙΑΣAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews