ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/10/17

Έλλειψη πληρωμάτων ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Χρυσούπολης, Βίντεο


Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ-6, ιατρός Θωμάς Αγγελόπουλος

Με μόλις δύο πληρώματα ασθενοφόρου/οδηγούς έχει απομείνει το Κ.Υ. Χρυσούπολης

Έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης
ENA CHANNEL GREECE
Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτ 2017

Έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων στο ΚΥ Χρυσούπολης
proininews.gr

Ο επικεφαλής του ΕΚΑΒ στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας και διευθυντής του ΚΥ Θάσου γιατρός Θωμάς Αγγελόπουλος, επιβεβαίωσε εχθές μιλώντας στην εφημερίδα μας το πρόβλημα έλλειψης οδηγών που αντιμετωπίζει το ΚΥ Χρυσούπολης. Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Χρυσούπολη με πρωτοβουλία του δημάρχου Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλου.
Λόγω συνταξιοδοτήσεως στο ΚΥ Χρυσούπολης σημειώνεται μεγάλη έλλειψη οδηγών. Δύο μόνο οδηγοί έχουν απομείνει και οι ανάγκες είναι πολλές. Ίδιοι πρόβλημα καταγράφεται σε όλα τα κέντρα υγείας της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, ωστόσο φαίνεται ότι στο ΚΥ Χρυσούπολης η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη.
Υπάρχουν λύσεις και τις έθεσα υπόψη του διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, είπε ο κ. Αγγελόπουλος, ο οποίος δεν έκρυψε ότι περιμένει απάντηση και δράση από την 4η ΥΠΕ. Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκε και το ενδεχόμενο σύναψης προγραμματικής σύμβασης της 4ης ΥΠΕ με τον δήμο Νέστου. Όλα αυτά τα πληροφορηθήκαμε με αφορμή την έκδοση του εβδομαδιαίου δελτίου δράσεων του δημάρχου Νέστου, ένα από τα θέματα του οποίου αναφέρονταν και στο συγκεκριμένο πρόβλημα:
Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Αγγελόπουλο Θωμά, την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Χρυσούπολης κα Χαρίση Αρετή και την Πρόεδρο της Ευνεστίας κα Αργυρέλη Ελένη την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να λυθεί το σοβαρότατο ζήτημα που προέκυψε με την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων στο ΚΥΧ.
Αποφασίσθηκε να γίνουν συντονισμένες ενέργειες προκειμένου να προσληφθούν οδηγοί-διασώστες για το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης.
Ήδη ο Δήμαρχος Νέστου απέστειλε επιστολή στον Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας –Θράκης κ. Πλωμαρίτη με την έκκληση της στελέχωσης των συγκεκριμένων θέσεων.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου πήρε εδώ και μήνες την ομόφωνη απόφαση για σύναψη σύμβασης με το Νοσοκομείο Καβάλας.

Δημοσιεύτηκε 25/10/2017

Πηγή: proininews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews