ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/10/17

Αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή απόκτησε η Δημητσάνα!

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή απόκτησε η Δημητσάνα!
kalimera-arkadia.gr

Η Πανευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς (16 Οκτωβρίου) συνέπεσε με το γεγονός της χρονιάς για τη Δημητσάνα.

Στην σελίδα "Η Υγεία στην ορεινή Αρκαδία - Health in Arcadia" αναφέρεται ότι: "Την παραλαβή της δωρεάς ενός σύγχρονου Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) που θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο του χωριού με την ελπίδα να παραμείνει αχρείαστο για τους κατοίκους και επισκέπτες του τόπου, αλλά και με τη βεβαιότητα και την ασφάλεια ότι αν χρειαστεί θα έχουμε ένα πανίσχυρο όπλο στη φαρέτρα μας!

Τίποτα από όλα αυτά, όμως, δεν θα είχε γίνει χωρίς την κινητοποίηση και την απόφαση του προέδρου του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ" κ. Καζά Κων/νου και άλλων αφανών "ηρώων" που με ζήλο, μεθοδικότητα και αγάπη για τον τόπο και τον συνάνθρωπο κατάφεραν αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο!

Να γίνει δηλαδή η μικρή Δημητσάνα το δεύτερο σημείο στο χάρτη της Πελοποννήσου (μετά τη Στούπα Μεσσηνίας) με AED σε δημόσιο χώρο! Μπράβο σε όλους...."

Δημοσιεύτηκε 16/10/2017

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews