ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/10/17

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από διασώστες του ΕΚΑΒ στην Βαρβάρα Χαλκιδικής


Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το χωριό Βαρβάρα βρίσκεται στην ορεινή Χαλκιδική και το πλησιέστερο κέντρο υγείας απέχει από το χωριό 20 χιλιόμετρα. Οι κάτοικοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και εκπαιδεύτηκαν από ομάδα πιστοποιημένων εκπαιδευτών του ΕΚΑΒ έτσι ώστε να μπορούν να επέμβουν μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Μάλιστα οι κάτοικοι του χωριού συγκέντρωσαν χρήματα για να προμηθευτούν και απινιδωτή. Η Βαρβάρα είναι το δεύτερο χωριό στην ορεινή Χαλκιδική που αποκτά ομάδα εθελοντών ανανηπτών μετά το Νεοχώρι. Μάλιστα έχουν μοιραστεί ενημερωτικά φυλλάδια σε όλους τους κατοίκους έτσι ώστε να ευαισθητοποιηθούν και να εκπαιδευτούν.

Οι κάτοικοι της Βαρβάρας Χαλκιδικής παρακολουθούν σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών
ERT3 Social
Δημοσιεύτηκε στις 1 Οκτ 2017

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews