ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/10/17

Ενισχύθηκε με ένα άτομο το ΕΚΑΒ Καβάλας!


Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων 6ου ΕΚΑΒ, Κώστας Τσιτσιλικάκης: Επί της ουσίας δεν αλλάζει το παραμικρό αφού το προσωπικό ανακυκλώνεται!

Μόνιμο προσωπικό στο ΕΚΑΒ
proininews.gr

Η κεντρική υπηρεσία του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, του γνωστού μας ΕΚΑΒ, ανακοίνωσε την ανάληψη υπηρεσίας 64 υπαλλήλων του κλάδου ΔΕ πληρωμάτων ασθενοφόρων. Πρόκειται για προκήρυξη του ΑΣΕΠ έτους 2016 με στόχο του ΕΚΑΒ να προσληφθούν συνολικά εκατό υπάλληλοι.

Το ΕΚΑΒ Καβάλας επωφελείται. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα εργάζεται κανονικά γυναίκα που προσελήφθει ως πλήρωμα ασθενοφόρου. Μεσολάβησε σύντομη εκπαίδευσή της. Προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα όπου εργαζόταν με την ίδια ειδικότητα. Μέσω του διαγωνισμού, το ΕΚΑΒ Καβάλας προσδοκά να προσληφθεί ένας ακόμη μόνιμος διασώστης. Αυτός που επελέγη από το ΑΣΕΠ δεν αποδέχθηκε το διορισμό του κι έτσι αναζητείται ο αναπληρωματικός του.

Από τις αρχές της δεκαετίας, δηλαδή από το 2010, είχε να ενισχυθεί με μόνιμο προσωπικό το ΕΚΑΒ Καβάλας. Κατά την άποψη του προέδρου του σωματείου Κώστα Τσιτσιλικάκη, επί της ουσίας δεν αλλάζει το παραμικρό αφού το προσωπικό ανακυκλώνεται. Υπό την έννοια ότι το μόνιμο προσωπικό που έρχεται αντικαθιστά όσους έχουν αποχωρήσει λόγω συνταξιοδότησης.

Πηγή: proininews.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews