ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/10/17

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης και ΕΚΑΒ Πάτρας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της καρδιάς


Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Επίδειξη - εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ από το ΕΚΑΒ Πάτρας

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της καρδιάς από το ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές εκδηλώσεις σε Πάτρα και Αγ. Ευστράτιο.


Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της Καρδιάς, το ΕΚΑΒ Πάτρας πραγματοποίησε επίδειξη - εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ στην πλατεία "Ψηλά Αλώνια" στην Πάτρα την Δευτέρα 16/10/2017.

Οι εκπαιδευτές που συμμετειχαν ήταν οι ιατροί: Κανελοπούλου Αγγελική, Μάντουκας Χαράλαμπος και οι διασώστες: Σταμάτης Μιχάλης, Κουτσούκος Αλέξης καθώς και η νοσηλεύτρια: Τσιμά Κλεονίκη. 

Μαθήματα πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης στον Άγιο Ευστράτιο (φωτο)
limnosreport.gr

Χθες Κυριακή και σήμερα Δευτέρα 16 Οκτωβρίου μια αξιέπαινη πρωτοβουλία υλοποίησε το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης κλιμάκιο διασωστών επισκέφθηκαν τον Άγιο Ευστράτιο και πραγματοποίησαν σεμινάρια πρώτων βοηθειών προσφέροντας  στους πολίτες πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.Και ας μην ξεχνάμε, οι πρώτες στιγμές, μπορεί να αποδειχθούν και οι πλέον κρίσιμες.
Πηγή: limnosreport.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews