ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/10/17

Δύο διασώστες του ΕΚΑΒ, πήγαν να προσφέρουν βοήθεια σε τουρίστρια, στη Ρόδο, κι αυτή με... καράτε προκάλεσε σοβαρό χτύπημα στον έναν!


Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ένα ακόμη περιστατικό βίας έρχεται να προστεθεί στις συνεχιζόμενες επιθέσεις και απειλές σε εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ και στον τομέα της Υγείας γενικότερα.

Απίστευτο! Δύο διασώστες του ΕΚΑΒ, πήγαν να προσφέρουν βοήθεια σε τουρίστρια, στη Ρόδο, κι αυτή με... καράτε προκάλεσε σοβαρό χτύπημα στον έναν!
topika-nea.gr

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στις 5 το πρωί στην πόλη της Ρόδου, και συγκεκριμένα στην οδό Ορφανίδου!
Μια τουρίστρια (απ΄ ότι μάθαμε, από τη Νορβηγία), που γλεντούσε στην περιοχή, φαίνεται πως το "έτσουξε" για τα καλά, μ΄ αποτέλεσμα να ζαλιστεί!
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στην περιοχή κατέφθασε ένα όχημα με πλήρωμα που αποτελούσαν ένας διασώστης και μια διασώστρια, που πήγαν οι άνθρωποι για να προσφέρουν τις Πρώτες Βοήθειες στη λιπόθυμηγυναίκα και φυσικά να την μεταφέρουν στο Νοσοκομείο.
Όμως, κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη αυτής της... πρωινής ιστορίας, καθώς, η Νορβηγίδα, ξαφνικά σηκώθηκε και μ΄ ένα χτύπημα... καράτε προκάλεσε ζαλάδα στην εργαζόμενη του ΕΚΑΒ, ενώ δεν μπορούσε κανείς να την πλησιάσει καθώς έδειχνε ότι γνώριζε πολεμικές τέχνες!
Την λύση τελικά έδωσαν αστυνομικοί που κλήθηκαν και πήγαν στην περιοχή μ΄ ένα περιπολικό όχημα, και την μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα για... συμμόρφωση!


Πηγή: topika-nea.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews