ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/10/17

Β. Αυγέρη: Ενίσχυση του Κ.Υ. Αλυρού με Πληρώματα Ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ενίσχυση του Κ.Υ. Αλμυρού.

Σε συνέχεια της υπόσχεσης που είχε δοθεί από τη Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κα Βασιλική Αυγέρη (κατά την επίσκεψη της στον τομέα  ΕΚΑΒ του Κέντρου Υγείας  Αλμυρού) πραγματοποιήθηκε από τις 20 Οκτωβρίου η ενίσχυση του τομέα σε προσωπικό (Πληρώματα ασθενοφόρων) ώστε να υπάρχει 24ωρη κάλυψη της περιοχής.

Πλέον στο Κέντρο Υγείας  Αλμυρού,το ΕΚΑΒ ενισχυμένο με  Πληρώματα ασθενοφόρων θα μπορεί να ανταπεξέλθει επάξια όλο το εικοσιτετράωρο και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κα Βασιλική Αυγέρη καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να λυθούν προβλήματα που χρόνια τώρα δυσκόλευαν το σημαντικό έργο του ΕΚΑΒ στο νομό, μία προσπάθεια που θα συνεχιστεί με οφέλη πάντα για τον πολίτη.

Το σχετικό Δελτίο τύπου από την Δ/νση του ΕΚΑΒ Λάρισας


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews