ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/10/17

Κως: Με ασθενοφόρο του στρατού η διακομιδή στο Νοσοκομείο, ελλείψει νυχτερινής βάρδιας στο ΕΚΑΒ


Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Στο νησί της Κω, με 33χιλιάδες κατοίκους, το ΕΚΑΒ δεν έχει νυχτερινή βάρδια!

Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα στο Λινοπότη (Στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του στρατού έπειτα από απεγκλωβισμό νεαρή οδηγός)
aegeanews.gr

Σοβαρό τροχαίο με ΙΧ που προσέκρουσε σε σήμα κυκλοφορίας και κράσπεδο, σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα στο ύψος της επιχείρησης «ΝΙΚΑΣ» στο Λινοπότη.

Ειδικότερα το ΙΧ εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σήμα κυκλοφορίας δεξιά στο κράσπεδο με συνέπεια να εγκλωβιστεί στο όχημα. Ο απεγκλωβισμός της έγινε έπειτα από αρκετή ώρα προσπάθεια -όπως μας δήλωσαν διερχόμενοι οδηγοί- από τους εκεί παριστάμενους και περίοικους.

Για τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο Κω, ελλείψει νυχτερινής βάρδιας του ΕΚΑΒ κλήθηκε και έφτασε τελικά, ασθενοφόρο του στρατού.

Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά για την νεαρή γυναίκα η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά υπό στενή παρακολούθηση ιατρών στο Νοσοκομείο Κω με σοβαρά κατάγματα στο θώρακα και στο πόδι.

Πηγή: aegeanews.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews