ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/10/17

Αναγκαία η ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Πραμάντων - Τα προβλήματα στις διακομιδές ασθενών στην Βουλή


Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ο Βουλευτής Ιωαννίνων κος Τασούλας Κωνσταντίνος κατέθεσε ως αναφορά στην Βουλή των Ελλήνων έγγραφο του Δήμου Τζουμέρκων με θέμα την ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ στα Πράμαντα.
Οι βάρδιες που καλύπτονται από τα Πληρώματα ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Πραμάντων είναι μόλις οι μισές. Σύμφωνα με την επιστολή είναι θέμα χρόνου να έχουμε κάποια τραγική κατάληξη!

Αναφορά
Θέμα: Ενημερώνει για τα προβλήματα που παρατηρούνται στις διακομιδές ασθενών, λόγω έλλειψης πληρωμάτων, στην ορεινή και δυσπρόσιτη περιοχή των Τζουμέρκων και αιτείται τη δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ με έδρα το Κέντρο Υγείας Πραμάντων για την αποτελεσματικότερη παροχή πρωτοβάθμιας και επείγουσας φροντίδας, η οποία θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών καθώς και των επισκεπτών της.

Κόμμα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ημερομηνία: 20/10/2017

Καταθέτοντες: Τασούλας Κωνσταντίνος

Υπουργεία: Διοικητικής Ανασυγκρότησης

                 Υγείας
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews