ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/10/17

«Ευρωπαϊκής Ημέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς» από το ΕΚΑΒ σε Κατερίνη και Βόλο, Βίντεο


Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της καρδιάς από το ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές εκδηλώσεις σε Κατερίνη και Βόλο

Οι εκδηλώσεις της "Ευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της Καρδιάς" στο κέντρο της Κατερίνης (φωτο+βίντεο)
kapa-news.gr

Εκδήλωση ανοικτής μαζικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης του κοινού σε δεξιότητες Καρδιο-αναπνευστικής Αναζωογόνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Κατερίνης, και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθερίας.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε ο Δήμος Κατερίνης (Γραφείο Πολιτικής Προστασίας), το Ε.Κ.Α.Β., το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η Διασωστική Ομάδα Πιερίας.

Για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς μίλησε στην κάμερα του Kapa-News η υπεύθυνη του ΕΚΑΒ του Τομέα Πιερίας, κυρία Χαρίση Δέσποινα. Την εκδήλωση επισκέφθηκαν αρκετά σχολεία της Κατερίνης, με σκοπό την ενημέρωση και την εκπαίδευση των μαθητών για το θέμα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο απο την εκδήλωση αυτή:


Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς στην Κατερίνη
Kapa News

Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτ 2017

Εκδήλωση ανοικτής μαζικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης του κοινού σε δεξιότητες Καρδιο-αναπνευστικής Αναζωογόνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Κατερίνης, και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθερίας.

Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος.

Πηγή: kapa-news.gr


ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΝΗΣΗΣ - ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ
AstraTV

Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτ 2017About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews