ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/10/17

Πρέβεζα: Την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς γιόρτασε το ΕΚΑΒ


Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΠΡΕΒΕΖΑ: Την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς γιόρτασε το ΕΚΑΒ
mypreveza.gr

Μαθήματα Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης από το ΕΚΑΒ

Μαθήματα Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης στην Βασική Υποστήριξη της Ζωής και την Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, πραγματοποιεί από το πρωί στον προαύλειο χώρο του Δημαρχείου Πρέβεζας το ΕΚΑΒ.

Διασώστες του ΕΚΑΒ χρησιμοποιώντας ομοιώματα ανθρώπων έδειξαν στους πολίτες τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που κάποιος υποστει καρδιακή ανακοπή και μπορούν πραγματικά να του σώσουν ακόμη και την ζωή.

Η εκδήλωση, εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της Καρδιάς και το ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας – Παράρτημα Ιωαννίνων πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων στις πρωτεύουσες Νομών διοικητικής ευθύνης του (Πρέβεζα, Ιωάννινα, Άρτα και Κέρκυρα).

Όπως ανέφεραν στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας οι διασώστες, υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς του κόσμου που θέλησε να ενημερωθεί για τις Βασικές Αρχές Υποστήριξης της Ζωής και για το τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας για να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του σε περίπτωση που αντιμετωπίσει καρδιακή ανακοπή.

Ανδριάνα Σολδάτου

Πηγή: mypreveza.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews