ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/10/17

Ευχαριστήριο πρόεδρου ΕΚΑΒ στα στελέχη του Γραφείου Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ


Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews


Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2017 – Στις 25 Οκτωβρίου μεταφέρθηκε με Αεροδιακομιδή από το Ηράκλειο Κρήτης νεαρή, η οποία μετά από τροχαίο είχε ακρωτηριαστεί πλήρως λίγο πάνω από τον αγκώνα.

Μετά την επιτυχή επανασυγκόλληση του ακρωτηριασμένου άνω άκρου της νεαρής τραυματία, ο Πρόεδρος εκ μέρους του ΔΣ του ΕΚΑΒ εκφράζει τις ειλικρινείς ευχές του για την γρήγορη και πλήρη ανάρρωσή της και συγχαίρει θερμά, τα στελέχη του Γραφείου Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ για την άμεση και υπεύθυνη επιμέρους συμβολή τους σε όλη την διαδικασία αντιμετώπισης του ως άνω επείγοντος περιστατικού.

Τα στελέχη του ΕΚΑΒ, εκτέλεσαν το καθήκον τους άμεσα και με επαγγελματισμό, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την επιτυχή αντιμετώπιση του ως άνω πολύ σοβαρού και δύσκολου περιστατικού του ακρωτηριασμού της νεαρής. Παράλληλα κατέδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σημαντικό ρόλο και τη συμβολή τόσο του Γραφείου Αεροδιακομιδών όσο και του ΕΚΑΒ στην ανασυγκρότηση και διεύρυνση του Δημόσιου Τομέα Υγείας.

Επίσης, συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές της επιτυχούς αντιμετώπισης του περιστατικού, Χειρουργούς, Αναισθησιολόγους, το υπόλοιπο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Χειρουργείου και της ΜΕΘ του ΚΑΤ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΕΚΑΒ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΚΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣΔείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews