ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/10/17

Ανακοίνωση ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ


Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί εκλογική διαδικασία στο ΕΚΑΒ Αθήνας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. καθώς και αντιπροσώπων στην ΠΟΕΔΗΝ, στο μεγαλύτερο πρωτοβάθμιο συλλογικό όργανο του ΕΚΑΒ, το  «Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ».
Το ΕΚΑΒNews στα πλαίσια της έγκυρης και υπεύθυνης ενημέρωσης όλων των εργαζομένων παρουσιάζει τις ανακοινώσεις όλων των συνδυασμών καθώς και όλες τις υποψηφιότητες από όλους τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις εκλογές.Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

 1. Λέτε ότι δεν είστε κομματική παράταξη….. χαχαχαχα….
  Βρήκατε χρήματα στο Ταμείο αλληλοβοηθείας και θέλετε να τα μοιράσετε; Ποιος σας έδωσε αυτό το δικαίωμα να τάζετε με λεφτά όλων ;
  Τι έχετε να πείτε για την επίσχεση εργασίας που λέτε ότι είναι παράνομη;
  Γιατί στο ΕΚΑΒ επί ημερών σας προσλαμβάνονται διασώστες από άλλους φορείς (ΟΑΕΔ, ΚΕΕΛΠΝΟ, ΑΕΜΥ ΑΕ) με συμβάσεις ;
  Γιατί αποκλείεται όσους οι γυναίκες τους ή όσες οι άνδρες τους δεν δουλεύουν στο δημόσιο από τις συνυπηρετήσεις και τις μεταθέσεις ;
  Γιατί απαγορεύσατε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews