ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/10/17

Εξετάζεται η δημιουργία Βάσης ΕΚΑΒ για τις απομακρυσμένες ορεινές περιοχές της Άρτας


Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Δημιουργία Βάσης ΕΚΑΒ Για Τις Απομακρυσμένες Ορεινές Περιοχές Της Άρτας;
epirus-tv-news.gr

Η δημιουργία Βάσης - Σταθμού ΕΚΑΒ για τις απομακρυσμένες ορεινές περιοχές της ορεινής Άρτας και στα διοικητικά όρια του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη ήταν το βασικό θέμα στη συνάντηση του Δημάρχου  με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Ο Υπουργός κατανοώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής (απομόνωση, γεωγραφική θέση - σταυροδρόμι (4) τεσσάρων Νομών, διάσπαρτοι οικισμοί και χιλιομετρικές αποστάσεις μεγάλες μεταξύ των, ηλικιωμένοι κάτοικοι, κίνητρο επαναπατρισμού νέων οικογενειών) καθώς επίσης και  το δικαίωμα όλων στην δημόσια υγεία διαβεβαίωσε το Δήμαρχο της περιοχής, κ.Περικλή Μίγδο  πως  το Υπουργείο Υγείας θα εξετάσει την δυνατότητα θετικής έκβασης του ανωτέρω  αιτήματος.

Στην συνάντηση στην οποία συμμετείχαν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Κουρτέσας και Αιμίλιος Αντωνάκης συζητήθηκαν ακόμη οι δυνατότητες υποστήριξης των Δομών Υγείας που βρίσκονται και λειτουργούν  στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη  καθώς και το ενδεχόμενο δημιουργίας  νέων.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews