ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/10/17

Τα τρία πρώτα Ασθενοφόρα από τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.


Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ήρθαν χτες 18/10/2017 στην κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ  τα πρώτα τρία δείγματα των ασθενοφόρων που αφορούν τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Να θυμίσουμε ότι η δωρεά αφορά 143 υπερσύχρονα ασθενοφόρα.

Τα δείγματα που παραδόθηκαν αφορούσαν μια κινητή μονάδα, ένα απλό ασθενοφόρο μεγάλου όγκου και ένα απλό ασθενοφόρο μικρού όγκου. Πρόκειται για ασθενοφόρα οχήματα Peugeot Boxer.

Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ όπως και άνθρωποι του ιδρύματος οι οποίο έλεγξαν τα οχήματα και τις προδιαγραφές τους.

Αναμένετε σύντομα να παραδοθεί η δωρεά στο σύνολο της η οποία θα ανανεώσει ένα μέρος του καταπονημένου στόλου του ΕΚΑΒ και θα αναβαθμίσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews