ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/10/17

Εκπαίδευση ομάδας πληθυσμού από το ΕΚΑΒ ΑθήναςΤρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Αλλη μια Εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 24 Οκτωβρίου στην Κεντρική Υπηρεσίας του Ε.Κ.Α.Β. Αθηνών στα πλαίσια τού προγράμματος: Εκπαίδευση σε ομάδες πληθυσμού με θέματα:  "ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ".

Οι σωστά ενημερωμένοι και άριστα εκπαιδευμένοι πολίτες σαν πρώτοι μάρτυρες σε ενα περιστατικό ανακοπής είτε τραυματισμού είτε αλλων παθολογικών καταστάσεων είναι αυτό που θέλουμε σαν Διασώστες να βρίσκουμε μπροστά μας όταν δίνουμε άφιξη σε μια ανάλογη κλήση για βοήθεια και αυτό γιατί ναι μεν διευκολύνει το έργο μας αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ότι αυξάνουν οι πιθανότητες επιβίωσης του θύματος.Θυμηθείτε :
Η ενημέρωση και η εκπαίδευση σε πρωτόκολλα Α' βοηθειών αλλα και η άμεση έναρξη των διασωστικων χειρισμών από εσάς στα πρώτα λεπτά σαν ενέργειες μπορει να σώζουν ζωές.

Σας θέλουμε συνεργάτες και όχι απέναντι μας.

Η προσπάθεια μας για ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες και η Εκπαίδευση τού πληθυσμού θα συνεχίσει όσο θα υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια.Πηγή: Facebook Εκπαίδευση ΕΚΑΒ, Spiros Lazouras

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews