ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/10/17

Εγκαινίασαν την στέγαση (μεταχειρισμένο ISOBOX) του ΕΚΑΒ Κάτω Αχαΐας!!


Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Τι έχει γίνει μέχρι σήμερα με την στέγαση του Τομέα ΕΚΑΒ Κάτω Αχαΐας (Α8)
Τον Αύγουστο του 2014 ο Διευθυντής του Κ.Υ. Κάτω Αχαΐας κος Κάκος Παναγιώτης έκανε «έξωση»στον Τομέα του ΕΚΑΒ που στεγαζόταν στο κτίριο. Οι ενέργειες για την έξωση ήταν τόσο γρήγορες που ούτε καν η διοίκηση του ΕΚΑΒ δεν πρόλαβε να ενημερωθεί για το γεγονός.
Το ΕΚΑΒ αναζήτησε στέγη και φιλοξενήθηκε σε ένα παλιό ISOBOX  δίπλα από Σώμα Εθελοντών Διασωστών Πυροσβεστών (πρώην ΕΣΕΠΑ).
Στην συνέχεια ένα άλλο ISOBOX του Δήμου, όχι σε καλή κατάσταση, μεταφέρθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 με έξοδα των διασωστών του Τομέα Κάτω Αχαΐας (Α8) στον κόμβο της Κάτω Αχαγιάς σε οικόπεδο από δωρεά. Από τότε μέχρι σήμερα με έξοδα των διασωστών του ΕΚΑΒ, του σωματείου Πατρών και του δήμου έγινε η συντήρηση και η αγορά όλου του ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Ο χώρος αυτός εγκαινιάστηκε σήμερα!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το εγκαίνια του σταθμού του ΕΚΑΒ στη Δυτική Αχαΐα
e-dytikiachaia.gr

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του νέου σταθμού του ΕΚΑΒ στη Δυτική Ελλάδα (πλησίον του ΣΕΔΙΠ Δυτ. Αχαΐας & του ΒΣΣ Δύμης, επί της Π.Ε.Ο Πατρών – Πύργου & έναντι του κοιμητηρίου Κ.Αχαΐας). Παρόντες στην εκδήλωση  ήταν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Χρήστος Νικολάου, ο Διευθυντής  του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Γρηγορης Μπαράκος, η πρόεδρος του ΚΕΔΔΥ Πατρούλα Κοκκίνη, ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ραυτακόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Ξενοφών Μπαχράς και άλλοι φόρεις…


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews