ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/11/17

Νέα Διευθύντρια του ΕΚΑΒ-2 (Παράρτημα Θεσσαλονίκης) η ιατρός κα Τσιούπα Αγγελική


Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Με απόφαση του (ΣΥΝ33/26-10-2017) το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ ανέθεσε καθήκοντα Διευθυντή Παραρτήματος ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, στην κα Αγγελική Τσιούπα, ιατρό Διευθύντρια ΕΣΥ Αναισθησιολογίας.

Νεα Διευθύντρια 2ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης Η κυρ. Τσιούπα Αγγελική
ekabsfika.blogspot.gr

Μετά την παραίτηση της Διευθύντριας 2ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ (Κεντρικής Μακεδονίας ) κυρίας Ματσικούδη Χρυσής την θέση της αναλαμβάνει η ιατρός αναισθησιολόγος με βαθμό Δ/ντριας ΕΣΥ κυρία Τσιούπα Αγγελική.

Η εισήγηση του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλου Κων/νου για την αντικατάσταση Διευθυντή στο Παράρτημα ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης προς το Διοικητικό Συμβούλιο, οι θέσεις των μελών και η απόφαση του.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Συγχαρητήρια στην τελευταία εναπομείνασα, μετά την άρνηση των προηγούμενων κατά σειρά, μόνιμη ιατρό του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης για την ανάληψη της θέσης ευθύνης, δηλαδή την Δ/ντριας του ΕΚΑΒ Θεσαλονίκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews