ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/11/17

ΠΟΠ ΕΚΑΒ: Κοινοποίηση της καταγγελίας του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας στην Δ/νση του ΕΚΑΒ 2 Θεσσαλονίκης


Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews


Θέμα: Καταγγελία Εργ. Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας

Σας κοινοποιούμε την καταγγελία του Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας  για την διακομιδή – επιστροφή ασθενούς και σας εφιστούμε την προσοχή σας τόσο  στην τήρηση του ωραρίου εργασίας των Διασωστών Πληρωμάτων Ασθενοφόρων όσο και στην ιδιαιτερότητα των παραρτημάτων μας.

Είναι λοιπόν ευνόητο ότι πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σας τις ιδιαιτερότητες της Εργασίας των Διασωστών, καθώς επίσης και την  Νομοθεσία (Ωρες Οδήγησης & Ανάπαυσης) όπως αυτή ορίζετε από την απόφαση του  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ∆ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ∆ΙΚΤΥΩΝ  με Αριθμ Πρωτ Φ450/746/79  31/12/2012, στο βαθμό που καλύπτει την εργασίας των Διασωστών Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

Γνωρίζοντας λοιπόν τις ιδιαιτερότητες της εργασίας των Διασωστών Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να τηρείτε το ωράριο εργασίας αυτών, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη σας πως οποιαδήποτε υπέρβαση αυτού ελλοχεύει κινδύνους τόσο για τους ίδιους και για τους ασθενείς που μεταφέρουν όσο και γι΄αυτόν που διαβιβάζει μια τέτοια μη σύννομη κλήση. 

Με την επιφύλαξη κάθε Νόμιμου Δικαιώματος μας


Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΠηγή: popekab.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews