ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/11/17

Επίσκεψη του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας στους τομείς Λευκάδας και Πρέβεζας


Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017
EKABNews

Τους Τομείς του ΕΚΑΒ στην Πρέβεζα και στην Λευκάδα επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 30.11 το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της επικοινωνίας που έχει το προεδρείο του σωματείου  με τα μέλη του καθώς και της ανάδειξης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και στους δύο νομούς.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης υπήρξε ενημέρωση από τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΠΟΠ ΕΚΑΒ και μέλος του σωματείου Χαράλαμπο Κοντογιάννη.

Το Σωματείο  Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης  Περιφέρειας είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ και εκπροσωπεί όλους τους εργαζόμενους  των Τομέων του ΕΚΑΒ στους νομούς Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Λευκάδας και Θεσπρωτίας.
Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews