ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/11/17

Πήγε να πνίξει γιατρό του ΕΚΑΒ! - «Κατσαβίδιασε» Χανιώτη διασώστη! - Ιστορίες καθημερινής τρέλας στον τομέα των Χανίων


Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Πήγε να πνίξει γιατρό του ΕΚΑΒ! «Κατσαβίδιασε» Χανιώτη διασώστη! Ιστορίες καθημερινής τρέλας στον τομέα των Χανίων
parakritika.gr

Απίστευτα πράγματα ζουν καθημερινά οι γιατροί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ορισμένοι εκ των οποίων εξομολογούνται κάποιες από τις πρόσφατες «περιπέτειές» τους στο Parakritika.gr.

Χανιώτης διασώστης δέχθηκε, όπως αναφέρει, επίθεση με… κατσαβίδι πριν από λίγες ημέρες, όταν προσπάθησε να μεταφέρει τοξικομανή από το κέντρο της πόλης των Χανίων στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, δέχθηκε το «χτύπημα» στο χέρι και το σημάδι από την… «κατσαβιδιά» του έχει μείνει.

Σε άλλο περιστατικό, πολύ πιο σοβαρό αυτή τη φορά, τραυματίας σε τροχαίο τα έκανε «γης μαδιάμ» μέσα στο ασθενοφόρο, μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο, βρίζοντας και φωνάζοντας, ενώ επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά σε γιατρό του ΕΚΑΒ.

Το συγκεκριμένο μάλιστα συμβάν καταγράφηκε και στο σχετικό βιβλίο στο συντονιστικό κέντρο στο Ηράκλειο.

Τα «ωραία» όμως δεν σταματούν εδώ!

Οδηγός ασθενοφόρου στα Χανιά προσπάθησε να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο, προκειμένου να μεταφέρει ταχύτερα στο νοσοκομείο έναν τραυματία σε τροχαίο.

Μετά κόπων και βασάνων, μπόρεσε τελικά να προσπεράσει, καθώς του έκλεινε διαρκώς το δρόμο, ενώ μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, ο διασώστης έμαθε ότι ο οδηγός τον… έψαχνε για να του ζητήσει και τα ρέστα!

«Είναι ελάχιστα αυτά που σας έχουν αναφέρει οι συνάδελφοί μου. Πρόκειται πραγματικά για ιστορίες καθημερινής τρέλας, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε πάντα δίπλα στον πολίτη… με κάθε κόστος», αναφέρει στο Parakritika.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων στον τοπικό τομέα, Αντώνης Κιοπές.

Πηγή: parakritika.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews