ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/11/17

Λαμία: Άμεση η ανταπόκριση των διασωστών του ΕΚΑΒ σε περιστατικό


Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Κέντρο Λαμίας: «Σωριάστηκε» στο έδαφος-Άμεσα το ΕΚΑΒ τον διεκόμισε στο Γ.Ν Λαμίας [photos]
newsnowgr.com

Μια ακόμη αδιαθεσία πολίτη είχαμε το απόγευμα της Πέμπτης λίγο μετά τις 18.00 στο Κέντρο της Λαμίας, στην Οδό Καραγιαννοπούλου.

Ένας νεαρός άνδρας έχασε προς στιγμήν τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος μπροστά από την Τράπεζα που βρίσκεται στο σημείο. Οι πολίτες που βρέθηκαν δίπλα του κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε άμεσα στο σημείο προκειμένου να οδηγήσει τον νεαρό στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο νεαρός αφού κάθισε για λίγο στο έδαφος ανέκτησε τις αισθήσεις του και κυρίως για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις. Πρέπει να εξάρουμε για μια ακόμη φορά την ταχύτατη ανταπόκριση των διασωστών του ΕΚΑΒ καθώς και την ευαισθησία και τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξαν οι πολίτες που περπατούσαν κοντά στο νεαρό.

Σιδερένιος ευχόμαστε…

Δημοσιεύτηκε 9/11/2017


Πηγή: newsnowgr.comAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews