ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/11/17

Αγγλία: Πλήρωμα ασθενοφόρου έδινε μάχη για να σώσει ασθενή και βρήκε ένα οργισμένο σημείωμα για κακό παρκάρισμα..


Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Πλήρωμα ασθενοφόρου έδινε μάχη για να σώσει ασθενή και βρήκε ένα οργισμένο σημείωμα για κακό παρκάρισμα
huffingtonpost.gr

Tο πλήρωμα ενός ασθενοφόρου στην Αγγλία λαμβάνει ενημέρωση να σπεύσει προς παροχή πρώτων βοηθειών σε έναν άνδρα ο οποίος παρουσιάζει ακατάσχετη αιμόπτυση και η κατάσταση της υγείας κρίνεται ως ιδιαίτερα κρίσιμη. Το πλήρωμα δεν χάνει χρόνο και σπεύδει στο σημείο για να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα.

Κάποια στιγμή επιστρέφουν στο ασθενοφόρο που και παρατηρούν πως κάποιος τους έχει αφήσει ένα οργισμένο σημείωμα σχετικά με το σημείο και τον τρόπο που είχαν παρκάρει : «Μπορεί να σώζετε ζωές αλλά να μην παρκάρετε το βαν σας σε ηλίθια μέρη και να με μπλοκάρετε».

Η συνάδελφός τους Tasha Starkey, ανάρτησε τη φωτογραφία με το σημείωμα στο twitter τονίζοντας πως το πλήρωμα του ασθενοφόρου είχε ελάχιστο χρόνο στην διάθεσή του και πως ο ασθενής ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.


Στη συνέχεια η ίδια φωτογραφία αναρτήθηκε και στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook η West Midlands Ambulance Service (η εταιρεία στην οποία ανήκει το ασθενοφόρο και εργάζεται το πλήρωμα) σχολιάζοντας : «Μερικές φορές πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πούμε. Αυτό το άφησαν στο ασθενοφόρο σήμερα...Εκείνη τη στιγμή το πλήρωμα βοηθούσαν έναν άνδρα που ήταν σε πολύ κακή κατάσταση...». Όπως αναφέρεται τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ενώ σχετικά με το θέμα του...παρκαρίσματος η ανάρτηση καταλήγει: «Το προσωπικό μας πάντα προσπαθεί να παρκάρει ευσυνείδητα, αλλά μερικές φορές, απλά δεν υπάρχει χρόνος. Συγγνώμη αλλά οι ασθενείς προηγούνται».


Φυσικά η ανάρτηση προκάλεσε ένα κύμα οργισμένων αντιδράσεων προς τον συγγραφέα του σημειώματος και συμπαράστασης προς τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews