ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/11/17

Μυτιλήνη: Υποδειγματική συμπεριφορά από διασώστη του ΕΚΑΒ που ενεπλάκη σε τροχαίο με τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα


Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ο οδηγός του Ι.Χ. AUDI αυτοκινήτου είναι διασώστης του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης και με υποδειγματική συμπεριφορά βοήθησε όλους τους τραυματίες.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Φοβερό τροχαίο με τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα – Οι αερόσακοι έσωσαν τέσσερις ανθρώπινες ζωές (ΒΙΝΤΕΟ)
lesvosnews.gr

Από θαύμα σώθηκαν τρεις οδηγοί και μία συνεπιβάτης σε  τριπλή φοβερή σύγκρουση τριών Ι.Χ. αυτοκινήτων στο 6ο  χλμ του Εθνικού Οδικού Δικτύου Μυτιλήνης – Καλλονής.

Και οι τέσσερις σώθηκαν από θαύμα και σε αυτό συνετέλεσαν οι αερόσακοι των αυτοκινήτων που άνοιξαν.

Μάλιστα οι τρεις από αυτούς είχαν μόνο μικροεκδορές και δεν χρειάστηκε η διακομιδή τους στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα.

Όλα συνέβησαν όταν το ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας AUDI που ερχόταν με κατεύθυνση προς τη Μυτιλήνης, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε σφοδρά με άλλο Ι.Χ. που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Στη συνέχεια το ίδιο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα ακόμα αυτοκίνητο που ερχόταν από τη Μυτιλήνη.

Ευτυχώς παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, άνοιξαν έγκαιρα οι αερόσακοι όλων των αυτοκινήτων, οι οποίοι έσωσαν τους τέσσερις επιβαίνοντες από τα χειρότερα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο οδηγός του Ι.Χ. AUDI αυτοκινήτου είναι διασώστης του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης και με υποδειγματική συμπεριφορά βοήθησε όλους τους τραυματίες, ενώ στο άλλο αυτοκίνητο επέβαιναν η σύζυγος και η κόρη του γνωστού γιατρού Παναγιώτη Παρασκευαϊδη, ο οποίος έφτασε αμέσως στο σημείο του ατυχήματος.

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια των Αστυνομικών, Πυροσβεστών και των διασωστών που έφτασαν στο σημείο άμεσα.

troxaio
Sinanis John
Δημοσιεύτηκε στις 6 Νοε 2017

Πηγή: lesvosnews.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews