ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/11/17

Τα Τμήματα Εκπαίδευσης και Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ διοργανώνουν από κοινού προγράμματα πρόληψης ατυχημάτων σε σχολεία, Βίντεο


Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Τα προγράμματα εκπαίδευσης για την πρόληψη των ατυχημάτων, εντάσσονται στην συνεργασία δράσης του Τμήματος Εκπαίδευσης μαζί με το Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ και το Επιστημονικό Συμβούλιο.

Τμήμα Εκπαίδευσης & Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ διοργανώνουν από κοινού προγράμματα πρόληψης ατυχημάτων σε σχολεία
crete-news.gr

Με αφορμή το θάνατο ενός μαθητή του ΕΠΑΛ Γαλατσίου, οδηγού μοτοσυκλέτας που έχασε τη ζωή του από σύγκρουση με Ι.Χ...
έγινε την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 στις 11:00 π.μ. στο 1ο ΕΠΑΛ Γαλατσιου, στο συγκρότημα Γκράβας, εκπαίδευση των μαθητών για την πρόληψη των ατυχημάτων.

Οι εκδήλωση εντάσσεται στον κύκλο εκδηλώσεων που διοργανώνει ο SOS Τροχαία Εγκλήματα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων - Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν περίπου 40 μαθητές, από 16 έως 18 ετών (περιλαμβάνονται και οι πρώην συμμαθητές του θύματος).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή διάλεξης (power point) και "επίδειξη" από τον Σπ. Λαζούρα σε ότι έχει σχέση με μοτο - σωστικά μέσα - παρεμβάσεις κ.λ.π.

Συνολική διάρκεια περίπου 2 σχολικές ώρες.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης για την πρόληψη των ατυχημάτων, εντάσσονται στην συνεργασία δράσης του Τμήματος Εκπαίδευσης μαζί με το Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ και το Επιστημονικό Συμβούλιο.

Πηγή: crete-news.gr

Τμήμα εκπαίδευσης & τμήμα μοτοσυκλετών ταχείας ανταπόκρισης εκαβ
Kasie Bullock
Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοε 2017


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews