ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/11/17

Χανιά: Μπλοκαρίστηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από αλυσίδες και παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα!


Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Μπλοκαρίστηκε πριν από μερικές ημέρες ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μπροστά στο φρούριο Φιρκά.
haniotika-nea.gr

Αλυσίδες και παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα!

Απομακρύνοντας γυναίκα με προβλήματα υγεία από την παλιά πόλη πόλη βρέθηκε μπροστά σε κλειστή αλυσίδα (φωτ.1) και μπροστά της παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα (φωτ.2)!
Συγγενής της γυναίκας που ευτυχώς το πρόβλημα υγείας της δεν αποδείχθηκε σοβαρό μας εξέφρασε την ανησυχία του για το συμβάν και πόσο σημαντικά θα ήταν τα 4-5 λεπτά που απαιτούνται ώστε να έλθει το Λιμενικό και να ανοίξει τις αλυσίδες αλλά και να απομακρυνθούν τα παράνομα αυτοκίνητα !

Ψάχνοντας περισσότερο την υπόθεση διαπιστώσαμε:
• Τα λουκέτα στις αλυσίδες περιμετρικά αλλάζονται σχεδόν κάθε 15 ημέρες καθώς διάφοροι τα σπάνε!
• Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απαιτείται να αλλάζουν και τα κλειδιά.
• Παλαιότερα όλες οι υπηρεσίες είχαν κλειδιά στα αυτοκίνητα τους ώστε να μπαίνουν όποτε θέλουν στο λιμάνι. Αυτό όπως μας διαβεβαίωσαν από το ΕΚΑΒ εδώ και ένα χρόνο δεν γίνεται!
• Το λιμενικό έχει εναλλακτικές διόδους για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης ώστε να μπουν στο παλιό λιμάνι, για τις οποίες όμως οι υπόλοιπες υπηρεσίες δεν φαίνεται να γνωρίζουν και να είναι ενημερωμένες.
• Κάποιο παλαιότερο σχέδιο για βυθιζόμενες μπάρες ώστε να απομακρυνθούν οι αλυσίδες και να γίνει πιο εύκολη η πρόσβαση για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης φαίνεται να έχει εγκαταλειφθεί!
Ας φροντίσουν οι υπηρεσίες να εξασφαλίσουν την άμεση και απρόσκοπτη κίνηση των οχημάτων τους στο παλιό λιμάνι όταν υπάρχει ανάγκη πριν έχουμε κάποιο σοβαρό περιστατικό !Πηγή: haniotika-nea.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews