ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/11/17

Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη: Τοποθετήθηκε αυτόματος φορητός απινιδωτής στο Περιφερειακό Αγροτικό Ιατρείο στη Γρέβια


Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Δύο φορητοί απινιδωτές από τον ( Ι.Σ.Α.) Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη: Τοποθετήθηκε αυτόματος φορητός απινιδωτής στο Περιφερειακό Αγροτικό Ιατρείο στη Γρέβια οικισμό της Τοπικής Κοινότητας Πηγών
artabest.net

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης και της βελτίωσης των συνθηκών των δημοτών και της πρόληψης επικίνδυνων για την υγεία καταστάσεων τοποθέτησε αυτόματο απινιδωτή στη Γρεβια στον εξωτερικό χώρο του Περιφερειακού Αγροτικού Ιατρείου.
Η μόνιμη παρουσία ιατρού μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου  (Κάλυψη της θέσης από ιατρό που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία μετά από αίτημα του Δήμου στο Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ) δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στους δημότες της περιοχής και η τοποθέτηση του απινιδωτή προσθέτει ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες παροχής ιατρικής βοήθειας από τον ιατρό.
Δημότες και εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» έχουν εκπαιδευτεί στην χρήση απινιδωτή και στην παροχή πρώτων βοηθειών σε εκπαιδευτικό σεμινάριο που οργάνωσε ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη σε συνεργασία με το Ε.Κ.Α.Β.
Συνεχίζετε την προσπάθεια τοποθέτησης απινιδωτών πρώτα στους απομακρυσμένους οικισμούς και ιδιαίτερα σ’ αυτούς όπου το Κέντρο Υγείας , Νοσοκομείο και Ιατρεία είναι σε μεγάλη απόσταση Παράλληλα σε συνεργασία με το Ε.Κ.Α.Β. θα προγραμματιστεί νέο σεμινάριο με αντικείμενο την χρήση του απινιδωτή και την παροχή πρώτων βοηθειών.Πηγή: artabest.net

Περισσότερες φωτογραφίες Facebook ΕΚΑΒ ΑΡΤΑΣ

Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη
Δύο φορητοί απινιδωτές από τον ( Ι.Σ.Α.) Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη.


Με επίκεντρο τον άνθρωπο και με προταιρεότητα στα απομακρυσμένα χωριά ο Δήμος μας βρίσκεται σε μια διαρκή προσπάθεια βελτίωσης των παροχών υπηρεσιών υγείας των δημοτών του .
Σε πλήρη συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον πρόεδρο του Γιώργο Πατούλη ο Δήμος μας εξασφάλισε δωρεά δύο ακόμη απινιδωτών τους οποίους και θα εγκαταστήσει άμεσα.
Ταυτόχρονα σε συνεργασία με το Ε.Κ.Α.Β. προγραμματίζεται στο Δημο μας 2ο εκπαιδευτικό σεμινάριο για την χρήση απινιδωτών αλλά και για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Πηγή: Facebook ΕΚΑΒ ΑΡΤΑΣ


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews