ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/11/17

Ασκήσεις ετοιμότητας ευρείας κλίμακας σε νοσοκομεία από το ΕΚΕΠΥ


Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ασκήσεις ετοιμότητας ευρείας κλίμακας σε νοσοκομεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 07 Νοεμβρίου 2017

Ασκήσεις  Ετοιμότητας  Ευρείας Κλίμακας

Στα πλαίσια του πανελλαδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού και διαπίστωσης της ετοιμότητας του προσωπικού των Νοσοκομείων, της αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και διαχείρισης κρίσεων, καθώς επίσης και της βελτιστοποίησης της συνεργασίας με τους εμπλεκομένους φορείς και κυρίως το Πυροσβεστικό Σώμα, θα πραγματοποιηθούν Ασκήσεις Ετοιμότητας Ευρείας Κλίμακας στα ακόλουθα Νοσοκομεία βάσει αναφερόμενου προγράμματος:

08/11 : ΓΝ Πατρών  «Ο Άγιος Ανδρέας»

09/11 :  ΓΝ Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» 

Επισημαίνεται ότι η Άσκηση Ετοιμότητας στο ΓΝ Πατρών «Άγιος Ανδρέας» θα  πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας, νυχτερινή ώρα. Τις Ασκήσεις θα επιβλέψει κλιμάκιο του ΕΚΕΠΥ, με επικεφαλή το Διοικητή, κο Νικόλαο Π. Παπαευσταθίου


Ο διοικητής του ΕΚΕΠΥ κος Νικόλαος Π. Παπαευσταθίου

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews