ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/11/17

Παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ δύο μόνιτορ δωρεά του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου «ΣΥΝΠΟΛΙΣ»


Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Παραδόθηκαν δυο νέα μόνιτορς στο ΕΚΑΒ Ρεθύμνου
rethnea.gr

Παραδόθηκαν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στον Τομέα ΕΚΑΒ Ρεθύμνου, από μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου ΣΥΝΠΟΛΙΣ, τα δύο νέα μόνιτορς που θα τοποθετηθούν σε ισάριθμα ασθενοφόρα της περιοχής Ρεθύμνου.

Τα μόνιτορς, αξίας 5.000 ευρώ, δωρίστηκαν στο ΕΚΑΒ Ρεθύμνου, από τα έσοδα που προέκυψαν στην 6η συναυλία Αλληλεγγύης, που διοργάνωσε ο ΣΥΝΠΟΛΙΣ στις 10 Ιούλιου, στον Δημοτικό Κήπο, με την αθρόα προσέλευση κόσμου και τη συμμετοχή πλειάδας εθελοντών.

Τα μόνιτορς τύπου IM 8B, είναι σύγχρονης compact τεχνολογίας, για την παρακολούθηση ζωτικών παραμέτρων ενηλίκων, παίδων και νεογνών, κατάλληλο για χρήση ως παρακλίνιο αλλά και ως μόνιτορ μεταφοράς.

Πηγή: rethnea.gr

Φωτογραφίες Facebook ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΕΚΑΒ 4ΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ "ΕΥΆΓΓΕΛΟΣ ΚΕΛΑΡΑΚΗΣ" , Kostis Mavrantonakis

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews