ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/11/17

Για τον Γιάννη και τη Στέλλα: Εκδήλωση μνήμης και ευαισθητοποίησης, Βίντεο ο ιατρός του ΕΚΑΒ Στέλιος ΛαμπάκηςΚυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Για τον Γιάννη και τη Στέλλα: Εκδήλωση μνήμης και ευαισθητοποίησης για τους δύο νέους (pic)
creteplus.gr

Εκδήλωση στη μνήμη των δύο φοιτητών, του Γιάννη και της Στέλλας, οι οποίοι σκοτώθηκαν αφού παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης, διοργανώνεται στα Χανιά.
Την εκδήλωση διοργανώνει η «Κίνηση Κατοίκων Ακρωτηρίου για την Προστασία των Πεζών» και θα πραγματοποιηθεί στο Πολυτεχνείο σημερα στις 6 το απόγευμα.

Στόχος της εκδήλωσης ειναι η ενεργοποίηση των αρμόδιων φορέων, στο τεράστιο πρόβλημα της ανύπαρκτης οδικής ασφάλειας των πεζών, ώστε να δοθεί οριστική λύση στο τεράστιο πρόβλημα της ανύπαρκτης οδικής ασφάλειας των πεζών στην περιοχή.

Κεντρικός ομιλητής στη εκδήλωση θα είναι ο γνωστός πρώην οδηγός αγώνων ταχύτητας Ιαβέρης.

Μάλιστα για ενέργειες και ανημερώσεις οι πολίτες θα μπορούν να ανατρέχουν στο fb στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί, μετά το δυστύχημα, από την ΚΚΑΠΠ, με τίτλο: "..για τη Στέλλα και τον Γιάννη..."

Πηγή: creteplus.gr

Στράτος Λαμπάκης - Ιατρός ΕΚΑΒ Εκδήλωση για την Στέλλα και το Γιάννη στο Π.Κ (Μέρος 3)
Flashnews Gr

Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοε 2017
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews