ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/11/17

ΠΟΕΔΗΝ: Συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών από τη βιβλική καταστροφή στη Δυτική Αθήνα εξαιτίας της βροχόπτωσης-Συγχαρητήρια σε ΕΚΑΒ & Θριάσιο


Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΠΟΕΔΗΝ
ΑΘΗΝΑ 16/11/2017
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3874

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών από τη βιβλική καταστροφή που συνέβη στη Δυτική Αθήνα εξαιτίας της βροχόπτωσης. Μεταξύ των θυμάτων υπήρξε και ένας συνάδελφός μας τραυματιοφορέας σε Δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής.
Ταυτόχρονα να συγχαρούμε τους συναδέλφους διασώστες του ΕΚΑΒ, τους γιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό του ΘΡΙΑΣΙΟΥ Νοσοκομείου και των άλλων Νοσοκομείων της Αττικής για την αγόγγυστη προσπάθεια που έκαναν και κάνουν να σώσουν τους τραυματίες της θεομηνίας.
Συγχαρητήρια σε όλα τα συνεργεία διάσωσης.
Υπάρχουν ευθύνες; Ασφαλώς.
Ο περιορισμός των κονδυλίων για την επίτευξη των πρωτογενών πλεονασμάτων, που τα πλεονάσματα των πλεονασμάτων μοιράζονται εντός των ημερών στη βουλή ως βοήθημα (ένα πιάτο φαί) για ψηφοθηρικούς λόγους, οδήγησε τον κρατικό μηχανισμό σε κατάρρευση.
Δεν διατίθονται κονδύλια για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των φορέων του κρατικού μηχανισμού. Δεν διατίθενται κονδύλια για αντιπλημμυρικά μέτρα προστασίας.
Για άλλη μία φορά όμως τα βάζουμε με το θεό και όχι με τις ασκούμενες Μνημονιακές πολιτικές.
Κατέρρευσε ο κρατικός μηχανισμός και δεν το πήραν χαμπάρι!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Πηγή: poedhn.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews